Complete Marvel Reading Order


It is currently December 14th, 2017, 12:16 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4041 posts ]  Go to page Previous  1 ... 400, 401, 402, 403, 404, 405  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 3rd, 2017, 3:59 pm 
Offline
Herald of Galactus
User avatar

Joined: July 6th, 2011, 2:09 pm
Posts: 8895
Location: Poland/Belgium
Has liked: 1706 times
Been liked: 1680 times
StoneAngel wrote:
This Shang-Chi's comic link to the wrong Story Arc (1st AvD): http://cmro.travis-starnes.com/detail.php?idvalue=3427


that is some kind of mobile/tablet error. It was reported earlier for other issues too...

On PC everything is all right

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 3rd, 2017, 4:15 pm 
Offline
Beyonder
User avatar

Joined: June 9th, 2011, 8:39 am
Posts: 22634
Has liked: 456 times
Been liked: 3245 times
Was a tablet issue. Should be fixed.

_________________


Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 6th, 2017, 12:45 pm 
Offline
Minion

Joined: August 15th, 2017, 7:59 pm
Posts: 4
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
I'm having problems viewing pages on the mobile site. I see the title, star ranking, and cover image. Then an error:

Quote:
Fatal error: Cannot break/continue 1 level in
/home/renegade/public_html/cmro/mobile_cover_include.php
on line 139

And then the buttons for 'Buy Comic' and 'Buy Trade'. Nothing further is loaded on the page.

I'm using an android phone with Chrome as the browser. I just tried logging out, clearing the browser cache, force closing chrome, and then logging back in.
It appears to be doing this with every comic and they each show the same error.
If I try it while logged out, I also get the same error.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 6th, 2017, 2:52 pm 
Offline
Beyonder
User avatar

Joined: June 9th, 2011, 8:39 am
Posts: 22634
Has liked: 456 times
Been liked: 3245 times
Should be fixed

_________________


Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 7th, 2017, 4:16 am 
Offline
Minion

Joined: February 1st, 2015, 6:19 pm
Posts: 73
Has liked: 22 times
Been liked: 3 times
tstarnes wrote:
Was a tablet issue. Should be fixed.

Ok, it now works. Thank you.

I noted another linked issue:
1) Go on this page: http://cmro.travis-starnes.com/story_ar ... &limit=100
2) Click on "China Seas Saga (1 of n)" story arc name and you redirect on http://cmro.travis-starnes.com/story-arc-list.php?arc= rather than http://cmro.travis-starnes.com/story-ar ... php?arc=57

This also happens on the PC as well as on the tablet

_________________


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 7th, 2017, 1:40 pm 
Offline
Avenger
User avatar

Joined: January 12th, 2012, 10:25 pm
Posts: 4808
Location: Ultraverse
Has liked: 1015 times
Been liked: 501 times
allencthulhu posted this in another thread:

Quote:
I don't know if anyone has brought this up before but...

When you're set for 250 per page, Page 28 stops about half-way (6845 Ringo Kid #11A) and you can only continue by going through individual issues. Once you get to page 30 everything is find again.

Also there are spots that have no issues (skipped numbers) 7121, 7544, 7692,

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 7th, 2017, 7:55 pm 
Offline
Minion

Joined: August 15th, 2017, 7:59 pm
Posts: 4
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
tstarnes wrote:
Should be fixed


Yep, it's working now. Thank you!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 7th, 2017, 11:09 pm 
Offline
Avenger
User avatar

Joined: April 16th, 2013, 10:39 am
Posts: 5510
Location: Quebec
Has liked: 452 times
Been liked: 964 times
The 'D' title page is broken, probably from a title which was pulled.

_________________
Just promise me it'll be worthwhile.
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 9th, 2017, 3:23 pm 
Offline
Herald of Galactus
User avatar

Joined: July 6th, 2011, 2:09 pm
Posts: 8895
Location: Poland/Belgium
Has liked: 1706 times
Been liked: 1680 times
@Travis

I keep seeing characters added long ago who does not have first appearance

It's definitelly because first appearance functionality is malfunctioning and when we edit character's first appearance it is not marked as first as a default. If people forget to change "no" to "yes" the character looses first appearance.

There is no such probelm with groups. For groups it works OK.

So my question is: could You change it so during editing whatever was previously set for a character was still set as a default?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugs
PostPosted: December 9th, 2017, 3:57 pm 
Offline
Beyonder
User avatar

Joined: June 9th, 2011, 8:39 am
Posts: 22634
Has liked: 456 times
Been liked: 3245 times
No, because it's a flag on the listing itself now. Previously, it searched for the first appearance of a character, and used that as the first appearance, but that doesn't work across orders (so Cap would have 2 first appearances, one in the golden age and one in his reappearance in the modern age from the main order).

When I switched over to a flag on the listings, the ones that were blank switched to no first listings. So there isn't a "default" first appearance.

_________________


Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4041 posts ]  Go to page Previous  1 ... 400, 401, 402, 403, 404, 405  Next

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group